Εκλογική Διακήρυξη

Αθήνα 9ηΣεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Πατριώτισσες και πατριώτες, νέοι και νέες,

Δύο είναι οι κυρίαρχες πολιτικές αντιλήψεις που συγκρούονται ιδεολογικά σε αυτές τις εκλογές:

1ονΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, που εκπορεύεται από τα κόμματα του καθεστώτοςτης μεταπολίτευσης και

2ονΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ«ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»,που τοποθετεί την χώρα πάνω από τις ξένες δυνάμεις και εκπροσωπείται από το ενωτικό, αγωνιστικό ψηφοδέλτιό μας.

            Σήμερα είναι γνωστό, ότι σύσσωμο το καθεστώς Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Αριστεράς που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώραςτην 23η Ιουλίου 1974 μαζί με το στρατιωτικό καθεστώς συνέβαλεστην διχοτόμηση της Κύπρου μας [23-7 έως 16 8-1974] και με τον ενδοτισμό του κατάφερε μέσα σε 41 χρόνια:

α] Να καταντήσει την Ελλάδα χωρίς εθνική ανεξαρτησία,υπόδουλη της Οικονομικής Ξενοκρατίας, όμηρο ξένων δυνάμεων και διεθνών τοκογλύφων.

            β] Να καταληστέψει τον Δημόσιο πλούτο με σωρεία οικονομικών σκανδάλων.

            γ] Να σφετερισθεί το Σύνταγμα του 1975, διά σωρείας ποινικών πράξεων[π.χαμετάκλητη καταδικαστική ποινική απόφαση του Ειρηνοδικείου ΜονάχουCs 402 Js 3943/09: υπόθεση Ζήμενς-Χριστοφοράκου για δωροδοκία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ],με την ανοχή και την συνενοχή της Δικαιοσύνης.

δ] Να υπογράψει τρία [3] Μνημόνια Οικονομικής και Εθνικής υποτέλειας.                        

ε] Να δημιουργήσει εστίες αμφισβήτησης και διεκδίκησης της εδαφικής μας ακεραιότητας.

στ]Με την φράση του πρωθυπουργού: «συνθηκολογήσαμε και οι δανειστές μας πέτυχαν μία πύρρεια νίκη» η ανεπάγγελτη συντεχνία των πολιτικών ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ την κατά της χώρας προδοσία της.

 

Νέοι και νέες,

Σήμερα διεξάγεται ο«νύν υπέρ πάντων αγών»για την σωτηρία όλων μας. ΗΕλλάδα μας είναι ένα θησαυροφυλάκιο ανεκτίμητης αξίας ιδεών αλλά και τριάντα τρισεκατομμυρίων ευρώ σε φυσικούς, ενεργειακούς και ορυκτούς πόρους. Αυτή είναι η βασική αιτία των δεινών, γιατί όλες οι μεγάλες δυνάμεις και οι πετρελαϊκές εταιρίες θέλουν να αρπάξουν τον φυσικό μας πλούτο σε βάρος της δικής σας γενιάς. Γι’ αυτό δημιούργησαν την τεχνητή οικονομική κρίση, γι’ αυτό σας διώχνουν στο εξωτερικό, γι’ αυτό προσπαθούν μέσω των τραπεζών να κλέψουν τις πατρογονικές εστίες των γονιών σας, για να μην επιστρέψετε ποτέ, γι’ αυτό προσπαθούν να αλλοιώσουν την εθνική κοινωνική σύνθεση και γέμισαν την Ελλάδα λαθρομετανάστες. Για να αλλάξει αυτή η τραγική κατάσταση, πρέπει να πολεμήσετεκαι εσείς μαζί μας. Εμείς οι γονείς και οι παππούδες σας που πιστεύουμε στην συνέχεια των γενεών, ως κυρίαρχος Λαός,ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ την υποταγή στην Νέα Τάξη Πραγμάτων δίνουμε αυτόν τον ιερό αγώνα, γιατί έχουμε ηθική υποχρέωση έναντι της γενιάς σας.

           ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣτύπου Ποτάμι, Λεβέντη κ.λ.π διότι δεν έχουν την ηθική δύναμη να συγκρουστούν με τον επερχόμενο εχθρό και να εκπροσωπήσουν την χώρα.

           ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ,τηρώντας πιστά την διάταξη του άρθρου120 του Συντάγματος, ΕΙΝΑΙΝΑΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΜΑΣ και γι’ αυτό απαιτούνται ΑΞΙΟΙ ΣΥΝ-ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ με ήθος, ισχυρή Πολιτική Βούληση, ανιδιοτέλεια, αγωνιστικότητα και διάθεση για εθελοντική προσφορά. Γι’ αυτό μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας και της ευθύνης λέμε και πράττουμε τα εξής:            1ονΓια να μην υπάρχουν μνημόνια ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την νομικά ανυπόστατη και αντισυνταγματική ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ του Μαΐου 2010, τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους των καιΕΓΓΡΑΦΟΥΜΕστα ΕΣΟΔΑ του κράτους τις άνευ των μέχρι σήμερα τόκων ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ,ΥΨΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΑ [171] ΔΙΣ ΕΥΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑαπό τους Αο και Βο παγκόσμιους πολέμους βάσει των διεθνών συνθηκών.

            2ον ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ με την πλήρη διαγραφή των χρεών του Λαούεκτωνκατοχικών φόρων2010-2015 ταχρέη δε από αθέμιτες συμπεριφορές θα απαιτηθούν εξ ολοκλήρου.

            3ονΓια να σώσουμε τα σπίτια μας ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝκαι ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣγια να καταστεί το ΔΗΜΟΣΙΟΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ.Προβαίνουμε σε ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ καταργώντας όλες τις τοκογλυφικές συμβάσεις που υπάρχουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣτην κατάσχεση και την εκποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Δανειοληπτών στους κερδοσκόπους.

4ονΓια να μην μας κλέψουν τον ορυκτό μας πλούτο [30 τρις ευρώ] ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕ ΤΟΝΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΡΠΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ που θα περιλαμβάνει ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑτης χώρας και σε κάθε Έλληνα θα αντιστοιχούν δύο μετοχές επικαρπίας των οποίων θα απολαμβάνει τα κέρδη.ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕόλα τα παρασιτικώς λειτουργούντα Ν.Π.Δ.Δ.και τα μετατρέπουμε σεΝ.Π.Ι.Δ.με τις έναντι του Κράτους προβλεπόμενες νομικές και φορολογικές υποχρεώσεις.

5ονΓια να υπάρξει ανάπτυξη και για να μηδενιστεί ηανεργία ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ με βάσητην Αριστοτελική Αρχή«Χωρίς ΜΕΤΡΟ δεν υπάρχει ΙΣΟΤΗΤΑ, χωρίς ΙΣΟΤΗΤΑ δεν υπάρχει ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ και χωρίς ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ δεν υπάρχει ΚΟΙΝΩΝΙΑ»,που θα στηρίζεται σε μια φυσική σταθερή συναλλαγματική και πραγματική αξία ίση με την ώρα εργασίας, ικανό να ανταγωνιστεί το συγκυκλοφορούν ευρώ και να αντιμετωπίσει την κερδοσκοπική τακτική των τοκογλύφων δανειστών.

            6ονΓια να μην υπάρχει ακρίβεια,θεσπίζουμε ΕΝΙΑΙΟ ΦΠΑ 5% σε όλα τα προϊόντα πλην των υπηρεσιώνκαι ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕτην διοικητική υποδομή του κράτους παραγωγικώς με έμφαση στους κλάδους παιδείας, πολιτισμού, έρευνας, τεχνολογίας, ενέργειας, άμυνας και αγροτοβιομηχανικής ανάπτυξης.

            7ονΓια να μην χάσουμε την χώρα μας ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ όλους τους νόμους της Νέας Τάξης [τεμένους, ιθαγένειας, ανοίγματος επαγγελμάτωνκ.λ.π] για να σταματήσει η εθνοκτόνος παράνομη μετανάστευση.

8ονΓια να υπάρξει ΔικαιοσύνηΑΠΑΙΤΟΥΜΕτην εμπέδωση ισονομίας με το ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ της ΚΥΠΡΟΥ και την άμεση εκδίκαση των εγκλημάτων, που περιγράφονται στις εκατό πενήντα έξ [156]δικογραφίες κατά του πολιτικού συστήματος,που λιμνάζουν στα υπόγεια της Βουλής.

9ονΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ το κύρος και ανασυγκροτούμε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ένοπλων Δυνάμεων με την κατάρτιση των αξιωματικών επί θεμάτων διεθνούς πολιτικής, με τον εκσυγχρονισμό της Παλλαϊκής Άμυναςκαι την αξιοποίηση του σώματος των Βετεράνων, ώστε να διασφαλισθεί η συλλογική ελευθερία της κοινωνίας και η εδαφική ακεραιότητα της Χώρας.Δυνατή Ελλάς ή καθόλου Ελλάς!!!

Ελληνίδες, Έλληνες,καμία διαίρεση των Ελλήνων σε κόμματα και φατρίες δεν χωράει πιά.Το Ελληνικό Έθνος μας ενώνει όλους.Σε μιά Ελλάδα που αναζητά το βηματισμό της μέσα στο χάος που δημιούργησε η μνημονιακή περίοδος ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣπου πιστεύουμε στα ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού, ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ, ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΔΡΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ Ο.Η.Ε [υπέρ των Λαών –Εθνών και όχι των πολυεθνικών] καισε συνεργασία με την Κύπρο μας οικοδομούμε το όραμά μας αξιοποιώντας τον τεράστιο ενεργειακό και φυσικό μας πλούτο, ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ Α.Ο.Ζ ΤΩΝ 800.000 χλμ2 επεκτείνοντας, ως κυρίαρχο κράτος, τα εθνικά μας όρια στα 12 μίλια βάσει των διεθνών κανονισμών και του Δικαίου της Θάλασσας για μια Ελλάδα ανεξάρτητη οικονομικά, κυρίαρχη εδαφικά, μεγάλη και ισχυρή.

            Ελληνίδα, Έλληναπου ενστερνίζεσαι το πλαίσιο αρχών μας έχεις Ηθικό Χρέος να αγωνίζεσαι για το ιδανικό της Ελευθερίας. Άν έχεις όραμα και ακέραια ιδανικά για την Ελλάδα ως παιδεία Έθνους-Πατρίδας, τότε αξίζει να μην χαθεί η ψήφος σου. Δώσε μας την δύναμη να γίνουμε το ανάχωμα του Εθνικού μας ακρωτηριασμού και να δώσουμε τη χαμένη ελπίδα στους Έλληνες.Δώσε την ψήφο σου σε μιά ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

            Για την       ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ«ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Ευριπίδου 57Τ.Κ. 10554 Αθήνα Τηλ: 210 3250220 http://www.patriotiki-enosi.gr **Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Αϋφαντής Γεώργιος  Ξανθόπουλος Παναγιώτης                 Οδυσσέας Τηλιγάδας

ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ            ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ              ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

«Ε.ΛΑ.Σ»

Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Στέργιος Σμυρλής                                                         Κωνσταντίνος Γκέκας

ΠΑΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ                                 ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

About Author

Connect with Me: