ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΓΡΙΠΗ

Σας κοινοποιούμε, μελέτη για το “ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ και την ΓΡΙΠΗ” του Βοτανοθεραπευτού Χρίστου Κοσμίδη, με τις προτάσεις του για την πρόληψη και θεραπεία αυτών αποτελεσματικά με τις τροφές και τα βότανα.
Ευζείν
30 Οκτωβρίου στις 11:37 μ.μ. ·
ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΚΑΙ ΓΡΙΠΗ
Μας έρχεται και ο χειμώνας, μεταφέροντας κρυολογήματα και γρίπη. Το κρυολόγημα, είναι μία ήπια λοίμωξη του αναπνευστικού, με διαφορετικούς ιούς από της γρίπης, και εκδηλώνεται με μπούκωμα μύτης και με καταρροή.
Η γρίπη είναι μεταδοτική ασθένεια για όλα τα θηλαστικά και όλα τα πτηνά και δημιουργείται από τους ιούς RNA της οικογένειας των ορθοβλεννοϊών. Προκαλεί, πυρετό, ινομυαλγίες, πόνο στον λαιμό, βήχα, πονοκέφαλο, και γενική αδιαθεσία. Στα παιδιά μπορεί να δημιουργήσει ναυτία και εμετό, [στομαχική γρίπη].
Μεταδίδεται από το φτέρνισμα [αέρα], το σάλιο, το αίμα, από τα περιττώματα των πουλιών, και από μολυσμένες επιφάνειες.
Οι ιοί της γρίπης είναι 4, A, – B,- C, -D. O a και ο b δημιουργούν εποχικές επιδημίες, ο ιός c δημιουργεί ήπια συμπτώματα του αναπνευστικού συστήματος και δεν προκαλεί επιδημίες, ο ιός d, δεν φαίνεται να μεταδίδεται. Ο a και ο b, έχουν μικρές παραλλαγές [Η1Ν1 – Η3Ν2 και άλλες παραλλαγές στελεχών, τα εμβόλια που κυκλοφορούν λένε ότι καλύπτουν τους δύο πρώτους αλλά όχι τον τρίτο, συνεπώς δεν πρέπει να καλύπτουν και τις μεταλλάξεις των ιών που υπάρχουν και διαφοροποιούνται στον οργανισμό.
Τα συμπτώματα είναι, ρίγη – πυρετός, βήχας, μπούκωμα μύτης και καταρροή, πονοκέφαλοι, πόνοι στα κόκαλα και στους μύες καθώς και γενική αδιαθεσία.
Άλλες επιπλοκές είναι, ιγμορίτιδα, πνευμονία, μικροβιακή πνευμονία, ωτίτιδα, φλεγμονή μυών, φλεγμονή καρδιάς, φλεγμονή εγκεφάλου.
Οι ιοί της γρίπης, εξακολουθούν να είναι λοιμώδεις για 7 ημέρες σε ανθρώπινη θερμοκρασία, αντέχουν πάνω από 20 ημέρες σε 0ο και για πολύ περισσότερο σε χαμηλότερες θερμοκρασίες -0.
Η συμβατική ιατρική, οι φαρμακοβιομηχανίες και οι συνεργάτες τους [πωλητές φαρμάκων] χορηγούν εμβόλια, τα οποία περιέχουν ανενεργούς ιούς, αλλά παράλληλα περιέχουν και βαρέα μέταλλα όπως αλουμίνιο και υδράργυρο, σε δήθεν επιτρεπτά όρια [π,χ. ολίγον έγκυος], τα οποία μεγαλώνουν το όξινο του οργανισμού και κατ επέκταση ελαττώνουν το ανοσοποιητικό που είναι υπεύθυνο για ίαση κάθε δυσλειτουργίας του οργανισμού. Μπορούν να μας πούνε εάν τα εμβόλια της γρίπης, αντιμετωπίζουν και τις μεταλλάξεις των στελεχών των ιών, που γίνονται στον οργανισμό? Έχουν γίνει χρόνιες κλινικές μελέτες και πειράματα? Ή σε ένα τρίμηνο – εξάμηνο τα απλώνουν στην αγορά.
Απόδειξη ότι στην πανδημία γρίπης του 1918, όπου πέθαναν πάνω από 18.000.000 άνθρωποι, υπήρξαν, γιατροί και νοσοκόμοι που δεν νοσούσαν, γιατί είχαν δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα και αλκαλικό οργανισμό.
Αυτή είναι η λύση, να μην αρρωσταινουμε, και όχι η αντιμετώπιση των διαφόρων ασθενειών.
Δεν υπάρχουν ασθένειες, υπάρχει όξινος οργανισμός, κάντε μέτρηση ούρων με ηλεκτρονικό πεχάμετρο, θα πρέπει να δείξει 7, κάτω από το 7 είναι όξινος οργανισμός, πάνω από το 7 είναι βασικός, άρα λείπει η οξεοβασική ισορροπία.
ΠΡΟΣΟΧΗ… τα αντιβιοτικά δεν λειτουργούν, σε γρίπη και σε ιούς.
ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
1. Παιδιά μικρότερα των πέντε ετών αλλά κυρίως μικρότερα των δύο ετών
2. Ενήλικες 65 ετών και άνω
3. Έγκυες έως δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό
4. Ασθενείς με προϋπάρχοντα νοσήματα
α) Άσθμα, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια
β) Καρδιαγγειακά νοσήματα (στεφανιαία νόσος, καρδιακή ανεπάρκεια)
γ) Αιματολογικά νοσήματα
δ) Σακχαρώδης διαβήτης
ε) Νεφρική ανεπάρκεια
ζ) Ηπατική ανεπάρκεια
η) Ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς (καρκίνος, HIV) ή ασθενείς που λαμβάνουν ανοσοκατασταλτικά φάρμακα (κορτιζόνη).
θ) Ασθενείς μικρότεροι των 19 ετών που λαμβάνουν για μεγάλη περίοδο ασπιρίνη.
ι) Παχύσαρκοι
ΛΥΣΗ…. Δυνάμωμα ΑΝΟΣΠΟΙΗΤΙΚΟΥ..Ένα χάπι Μούμιο για 30 ημέρες. Κάντε μία μικρή αποτοξίνωση [να φύγουν τοξίνες – βαρέα μέταλλα – υπολείμματα εμβολίων] και λάβετε Ζεόλιθο, Χλωρέλλα, Ενεργό άνθρακα και ένα διουρητικό τσάι [1.5 λίτρο ημερησίως, για καθαρισμό νεφρών αίματος], καθαρίστε το λεμφικό σας σύστημα, λαμβάνετε 3 κάψουλες Μορίνγκα, 3 -5 ημέρες τρώτε φρέσκες ή βραστές σαλάτες , με λάδι και λεμόνι, και άλλες 3 – 5 ημέρες με μήλα και μηλοχυμούς – σταφυλοθεραπεία. Καθαρίστε τον οργανισμό σας από 2- 3 κιλά παράσιτα, με αντιπαρισιτική θεραπεία. Κάντε ξηρασία 2 -3 ημερών, ούτε τροφή ούτε νερό, για να ενεργοποιήσετε τον μηχανισμό αυτοθεραπείας. Καθαρίστε το παχύ έντερο σας με 10 κλύσματα ή με ένα υδροκαθαρισμό. Καθαρίστε τις λάχνες του λεπτού εντέρου με επταήμερη αλκαλική διατροφή, το πρωί έναν φυσικό μηλοχυμό, το μεσημέρι νωπή σαλάτα εποχής, για κύριο πιάτο χυλό Ζέας και ένα φρούτο, το βράδυ βραστή σαλάτα [ μπρόκολο κουνουπίδι, καρότα, κολοκυθάκια] ένα πιάτο χυλό Ζέας και μία μπανάνα που περιέχει εκτός από κάλιο και ινοσιτόλη που ηρεμεί το νευρικό σύστημα. Πίνετε 1 φλιτζάνι από μείγμα Αντιγριπικών – Αντιικών βοτάνων, Προληπτικά για να μην αρρωστήσετε ή να την περάσετε ήπια, και εάν έχετε προσβληθεί, να αναρρώσετε γρηγορότερα. Για περισσότερες πληροφορίες στο 6996034750.
Μείγμα ισόποσης ποσότητας;…
Νύχι της γάτας.. Είναι αντι φλεγμονώδες, αντί μυκητιακό, αντί βακτηριακό, έχει αντί ιικές ιδιότητες.

Σαμπούκος..Κλινικές έρευνες απέδειξαν την αποτελεσματικότητα του για όλα τα στελέχη της γρίπης. Επίσης καταπολεμά λοιμώξεις, ιογενείς και βακτηριακές καθώς και τον ιό του έρπη.
Εχινάκεια..Βελτιώνει το ανοσοποιητικό, βοηθά σε προβλήματα άνω αναπνευστικού. Τα φυτοχημικά της στοιχεία, μειώνουν λοιμώξεις από ιούς και όγκους.
Αστράγαλος [ρίζα]..Είναι προσαρμογόνο, έχει αντί φλεγμονώδεις – αντί βακτηριακές ιδιότητες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αναστέλλει την ανάπτυξη των ιών.
Καλέντουλα..Χρησιμοποιείται σε ιούς, λοιμώξεις, βακτήρια, φλεγμονές, είναι αντιοξειδωτική.
Γλυκόριζα [ρίζα]..Είναι αντιοξειδωτική, ανοσοδιεγερτική, θεραπεύει από τους ιούς, ηπατίτιδας C, γρίπης και HIV
Ρίγανη..Με αντιβιοτικές, αντί μυκητιακές, αντιβακτηριακές, επουλωτικές ιδιότητες. Αντιστρέφει τις ιογενείς λοιμώξεις, τα παράσιτα, τις αλλεργίες, τις φλεγμονές.
Τζίντζερ..Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, καθαρίζει το λεμφικό σύστημα, με αντι φλεγμονώδεις ιδιότητες.
Ελιάς φύλλα..Καταπολεμούν ιούς της γρίπης, του αναπνευστικού, του HIV, κάντιτα, ηπατίτιδας Β, μηνιγγίτιδας, πνευμονίας, λοιμώξεις, ουροποιητικού, γονόρροιας, ελονοσίας, ζωστήρα έρπητα.
Σκόρδο..Περιέχει 400 στοιχεία, με αντιβιοτικές και αντί ικές ιδιότητες.Αντιμετωπίζει λοιμώξεις, της πνευμονίας, φυματίωσης,και του έρπητα.

Πωλούνται έτοιμα μείγματα, 6996034750
Με εκτίμηση
Γ. Αϋφαντής

About Author

Connect with Me: