ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Ελληνίδες, Έλληνες:

Σήμερα σε μία εποχή ραγδαίας παγκοσμιοποίησης μία διεθνής μειοψηφική Ελίτ με όπλα της το χρήμα και την απάτη οδηγεί το ανθρώπινο γένος στην καταστροφή. Μεθόδευσε απατηλή ύφεση και στερεί από τους λαούς της γης όλα τα υλικά και πνευματικά εφόδια της επιβίωσης των ανθρώπων μετατρέποντας τους σιγά - σιγά σε κοινωνία δούλων.

Η επίθεση αυτή εκδηλώνεται και εναντίων των κρατών τα οποία οδηγεί μαθηματικά σε διαμελισμό. Η χώρα μας δέχεται αυτήν την επίθεση συντονισμένα σε όλα τα επίπεδα. Από τη μια χτυπιέται ο Έλληνας πολίτης με τη ραγδαία πτώση του βιοτικού του επιπέδου, για να μην μπορεί να αντιδράσει και από την άλλη επιχειρείται η γιγαντιαία κλοπή του φυσικού μας πλούτου .

Μέσα σ' αυτές τις αντίξοες συνθήκες δημιουργήθηκε από σκεπτόμενους Έλληνες το πολιτικό κόμμα «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» δια να συμβάλλει στην εξέγερση όλου του Έθνους των Ελλήνων όπως το 1821. Παλεύουμε για μια νέα παλιγγενεσία, που θα ξυπνήσει τον ελληνικό λαό από τον λήθαργο που τον οδήγησε το κατεστημένο και θα τον οδηγήσει στην πρόοδο και τον πολιτισμό με ανεπτυγμένο ανθρωπισμό, το βασικό γνώρισμα των Ελλήνων. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος του διεθνούς κεφαλαίου, που οικοδομήθηκε στη χώρα μας την εποχή της Μεταπολίτευσης και εκφράζεται από όλα τα κόμματα της βουλής μηδενός εξαιρουμένου, πότε θετικά - ενεργητικά και πότε παθητικά αδρανοποιούμενο, αναλόγως των οδηγιών του Μεγάλου Αδελφού, δια να επιτύχει καλλίτερα ο Σκοπός του κεφαλαίου.

Δεύτερος στόχος μας είναι η κοινωνική ΑΝΑΤΡΟΠΗ «ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ» με την αποτίναξη του ΖΥΓΟΥ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ και την ανάκτηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και ελευθερίας της Πατρίδας μας.

Αθήνα,  22 Αυγούστου 2015 

† Γ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ

Τέως Πρόεδρος "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ"