ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ”

2021-06-26

Φίλες και φίλοι, η απώλεια του ιδρυτή της "Εθνεγερσίας" στρατηγού Γεωργίου Αϋφαντή ήταν μεν οδυνηρή δεν πτόησε όμως το αγωνιστικό μας φρόνημα για μια ελεύθερη Ελλάδα.

Μπορεί ο αείμνηστος στρατηγός να έφυγε από κοντά μας για να συναντήσει την εθνομάρτυρα μητέρα του, όμως σε εμάς τους φίλους και συνεργάτες του άφησε την παρακαταθήκη του να αγωνιστούμε μέχρι τελικής νίκης, έως ότου να γκρεμίσουμε το ψευτορωμαίϊκο και να αναγεννήσουμε την Ελλάδα.

O αείμνηστος Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής, δημιούργησε τον πολιτικό φορέα της ¨ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ¨, για να συμβάλλει στην εξέγερση όλου του Έθνους των Ελλήνων για να ολοκληρώσει την Εθνεγερσία του 1821, την οποία διέκοψαν οι εχθροί του Ελληνισμού την 27η Σεπτεμβρίου του 1831 με την δολοφονία του Εθνικού μας Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και είναι δική μας ευθύνη η συνέχεια και η ολοκλήρωσή του έργου του.

Στρατευτείτε μαζί μας στον αγώνα που κάνουμε, ο οποίος συνεχίζεται με μεγαλύτερη ορμή, δύναμη και αποφασιστικότητα για την τελική νίκη. Όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε!

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ