Χαιρετισμός του Προέδρου της "Εθνεγερσίας" στην 1η ανοικτή σύγκληση του «ΥΠ.Π.Ε.Σ.» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 στην Λάρισα

2022-03-30

Εκ μέρους του Πολιτικού Φορέα της "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ", ο  Πρόεδρος της, Δημήτριος Γεωργιλάς, σας μεταφέρω τους αγωνιστικούς και συναδελφικούς μας χαιρετισμούς και σας ασπάζομαι όλους και τον καθένα ξεχωριστά .
Ειλικρινώς λυπάμαι που δεν κατάφερα λόγω της ασθένειας μου να είμαι κοντά σας.
Σε όλη την ιστορική του πορεία ο Ελληνισμός συνεχώς μάχεται εναντίον εκείνων που επιβουλεύονται όχι μόνο την ίδια του την ύπαρξη αλλά και την πολιτιστική και πνευματική του κληρονομιά, διότι η Ελλάς είναι το λίκνο του πολιτισμού για αυτό και την κτυπούν εξωτερικώς και εσωτερικώς .
Οι ηγέτες προπορεύονται και οδηγούν!
Οι αγαθοί ηγέτες οδηγούν τους λαούς που τους ακολουθούν σε επιτυχίες, σε νίκες, ακόμη και σε θριάμβους.
Οι κακοί ηγέτες, οδηγούν τούς λαούς σε αποτυχίες και καταστροφές.
Εμείς στην "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ" αναζητούμαι τους αγαθούς ηγέτες και στο δικό μας αλλά και στα δικά σας πολιτικά κόμματα για να μπορέσουμε όλοι μαζί εσείς και εμείς να οδηγήσουμε τον πολυβασανισμένο και χιλιοπροδομένο Ελληνικό λαό σε επιτυχίες, σε νίκες, σε θριάμβους και φυσικά στην απελευθέρωση του.
Πρέπει να γίνουμε αδελφοί και συναγωνιστές σαν τον Περικλή τον μέγιστο πολιτικό ηγέτη της κλασσικής ελληνικής δημοκρατίας, την πρώτη δημοκρατία επάνω στην γη.
Είναι ο ηγέτης που κατάφερε να κρατήσει τους Αθηναίους ενωμένους μέσα στην δίνη του Πελοποννησιακού πολέμου, ένας αριστοκράτης δημοκράτης, με πλήρη επίγνωση της αξίας που έχει η αριστεία για οποιοδήποτε πολίτευμα, για αυτό και ονομάσθηκε η χρυσή εποχή του Περικλή η οποία ακτινοβολεί αιώνες μέχρι τώρα και θα ακτινοβολεί εις τους αιώνας των αιώνων και χάριν των αρχιτεκτονικών αριστουργημάτων που φρόντισε να αναγερθούν στην μοναδική πρωτεύουσα της γης, την αρχαία Αθήνα της κλασσικής αρχαιότητος.
Έχουμε χρέος όλοι εμείς ως αυθεντικοί απόγονοι και κληρονόμοι να αναβιώσουμε την χρυσή εποχή του Περικλή και αυτό μπορούμε να το πράξουμε εάν θέλουμε και είμαστε ενωμένοι .
Παιδιά της Ελλάδος παιδιά, Έλληνες πατριώτες που αγωνίζεστε για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της πατρίδος την ελευθερία,
εκ μέρους του πολιτικού κόμματος της "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ",  σας ευχόμαστε καλή συνέχεια .