Η επιδρομή των λυκανθρώπων, οι «πρόθυμοι ηλίθιοι» και ο ρόλος των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης

2021-10-19

Ανθρωποειδή πολιτικο-οικονομικού «φυράματος» (διαστροφής), έναν γύρο αν κοιτάξεις, απασχολούν την επικαιρότητα, με τα ΜΜΕ να προβάλλουν μονόπλευρα τις «επιθυμίες» τους, επιθυμίες χωρίς φραγμούς και ηθικά διλήμματα!

Όπως έλεγε ο Κικέρων: «Από όλες τις αδικίες, μεγαλύτερη είναι εκείνη που γίνεται από αυτούς οι οποίοι, ενώ εξαπατούν τους άλλους, προσποιούνται ότι κάνουν το καλό»!

Ναι, τα ανθρωποειδή που δημιουργούν τις αδικίες ζουν ανάμεσά μας και η εξαπάτηση - πλύση εγκεφάλου - γίνεται από τα «πετσωμένα» ΜΜΕ.

Τα ΜΜΕ στην πλειοψηφία τους συντηρούνται από τις πληρωμένες δημόσιες σχέσεις, γι αυτό όποιο «μέσο» και αν ακούσεις, τα ίδια πράγματα ακούς. Ένα τυπωμένο δελτίο από τον Boss της «ενημέρωσης» κι εσύ ακούς αυτά που θέλουν να ακούς!

Υπάρχει δημοσιογραφία ελεύθερη; Και μόνον το σύνθημα «αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» απαντά στο ερώτημα. Η χώρα βουλιάζει με την υγειονομική δικτατορία, τον διχασμό, την ακρίβεια που πνίγει τα νοικοκυριά, τα εθνικά θέματα και τα «μέσα» ασχολούνται με άλλα. Δημοσιογράφοι φερέφωνα της εξουσίας, χωρίς ενημέρωση.

Ελευθερία και αλήθεια είναι δίδυμα αδερφάκια. Δεν υπάρχει ούτε το ένα, ούτε το άλλο! Χειραγώγηση και τρομοκρατία υπάρχει, για να οδηγήσουν τον κόσμο σε λάθος απόφαση. Βρωμοκοπάει ο κόσμος!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, θα αναφερθούμε σε ζητήματα που καίνε...

Ένα θέμα που καίει άμεσα αυτή τη στιγμή και έρχεται χειμώνας, είναι η εκτίναξη των τιμών φυσικού αερίου και η ενεργειακή φτώχεια, που έχει άμεση σχέση με την βίαιη απολιγνιτοποίηση. Δεν ψάχνουμε για το ποιοι ευθύνονται για την εκτόξευση των τιμών του ΦΑ παγκόσμια - υπάρχει αιτία - αλλά γιατί αυτή η βιασύνη για απολιγνιτοποίηση;

Το πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, αν και πλήρως επιβεβλημένο, θα αποβεί ανεπαρκέστατο. Ασπιρίνη τα 500 εκ. ευρώ και τα νοικοκυριά οδηγούνται στα βράχια, αφού δεν υπήρξε πρόβλεψη για εναλλακτικά καύσιμα και αποθήκευση. Όταν το καλοκαίρι οι τιμές ήταν χαμηλές, δεν έγινε καμία ενέργεια για αποθήκευση καυσίμων (πετρελαίου, ΦΑ κλπ.)!

Με την πλήρη δαιμονοποίηση άνθρακα και λιγνίτη, η μόνη λύση θα ήταν το φυσικό αέριο, όμως κι αυτό είναι υπό διωγμό. Αφού από 1/1/2021 η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕ), η EBRO αλλά και η World Bank σταμάτησαν κάθε χρηματοδότηση για έργα υποδομών φυσικού αερίου!

Εύλογα τίθεται το ερώτημα «με ποιο καύσιμο εναλλακτικά μπορούμε να καλυφθούμε, καθώς οδεύουμε προς την ενεργειακή μετάβαση»;

Είναι μεγάλο ψέμα αν κάποιοι προπαγανδίζουν ότι είναι δυνατή η ενεργειακή μετάβαση τις επόμενες 10ετίες χωρίς φυσικό αέριο. Δεν συζητάμε για τις ΑΠΕ, που εξυπηρετούν αποκλειστικά γερμανικές εξαγωγές.

Ιδιαίτερα για την Ελλάδα, εάν οι ιθύνοντες είχαν κοινό νου, όταν όλες οι άλλες πηγές ενέργειας είναι εισαγόμενες - χωρίς περιβαλλοντικές ιδεοληψίες - θα είχαν κρατήσει σε λειτουργία τις λιγνιτικές μονάδες έως ότου ξεπεραστούν τα προβλήματα, έδιναν προτεραιότητα στο συμφέρον της χώρας και στην φθηνή λιγνιτική επάρκεια. Σήμερα εισάγουμε τα 2/3 της ενέργειας που καταναλώνουμε, είναι πανάκριβη και καθόλου σίγουρη η επάρκεια.

Μια χώρα πλέον ουσιαστικά και ενεργειακά αθωράκιστη, αφού δεν διαθέτει καν επαρκείς αποθηκευτικούς χώρους για ΦΑ.

Αν υπολογίσουμε την βίαιη απολιγνιτοποίηση και την απροθυμία του πολιτικού συστήματος για εκμετάλλευση πετρελαίου και ΦΑ που υπάρχει στις ελληνικές θάλασσες, το ενεργειακό μέλλον είναι αβέβαιο.

Ένα άλλο θέμα, μέσα στα πολλά που υπάρχουν, είναι και η διασπορά ψευδών ειδήσεων από τους «ειδικούς» με την βοήθεια των ΜΜΕ.

Από το καλοκαίρι οι «ειδικοί» μιλούσαν για χιλιάδες κρούσματα και μάλιστα 1 στα 2 παιδιά. Τρομοκρατικός παραλογισμός που εξυπηρετούσε συγκεκριμένους σκοπούς. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν έγινε και πολύ καλά δεν έγινε. Δεν έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας για «υγειονομική τρομοκρατία»;

Να γιατί από την αρχή ξεκινήσαμε με τα πολιτικο-οικονομικά ανθρωποειδή, την υγειονομική δικτατορία, την ενεργειακή φτώχεια, την εμμονή κάποιων για την πράσινη ανάπτυξη και τον «πετσωμένο» ρόλο των ΜΜΕ.

Για όσους έχουν δει την ταινία «Αρμαγεδδών: Ένας αστεροειδής έρχεται κατά πάνω στη γη. Για να τον αλλάξουν πορεία και να μην πέσει στη γη και την καταστρέψει, έπρεπε να τον τρυπήσουν από μέσα, καθώς απέξω δεν άλλαζε πορεία. Αυτό και έκαναν, με τη θυσία όμως κάποιων. Σώθηκε έτσι η γη!

Έτσι είναι και με τον εμβολισμό του βρώμικου συστήματος που έχει στήσει παντού τα πλοκάμια του. Το σύστημα το χτυπάς από μέσα. Όλα τα έξω (πολιτικό σύστημα, ΜΜΕ) έχουν αγοραστεί, γι αυτό το σύστημα το τρυπάς από μέσα!!

Όλα όσα κυκλοφορούν στον περίγυρο (πολιτικό σύστημα, δήθεν επιστήμονες και «ειδικοί», ΜΜΕ κλπ.) έχουν εξαγοραστεί και υπηρετούν την άνωθεν εντολή, για ένα παγκόσμιο χωριό και πλήρως ελεγχόμενους ανθρώπους...

Διαμαντής Θ. Βαχτσιαβάνος