Ο πατριωτικός χώρος έχει αλωθεί!

2022-06-22

Κάποιοι πατριώτες αναγνώστες βλέποντας τον τίτλο του άρθρου μπορεί να νευριάσουν, να δυσανασχετήσουν ή και να ειρωνευτούν. Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή που επιβεβαιώνει την αλήθεια. Η επέλαση των άθεων και των απάτριδων στη χώρα μας γίνεται γιατί δεν υπάρχει αντίπαλος!

Η άλωση έχει επέλθει με δυο κυρίως τρόπους. Ο πρώτος, είναι οι "δούρειοι ίπποι". Ποικίλων αποχρώσεων δρουν από αυτούς στον πατριωτικό χώρο. Επιλέγονται από το σύστημα εξουσίας προσεκτικά, δημιουργώντας τους ένα πατριωτικό ή ακόμα και ορθόδοξο προφίλ, άλλες φορές και φιλορωσικό, ανάλογα σε ποια μερίδα του λαού απευθύνονται και παρουσιάζουν στον ελληνικό λαό "μισές αλήθειες" για να γίνουν πιστευτοί και να ξεγελάσουν τους αθώους και τους ημιμαθείς. Βασικό προσόν τους η ηθοποιία! Μερικοί από αυτούς είχαν και προηγούμενη εξοικείωση με την τηλεόραση και συνεπώς είχαν αποκτήσει και αναγνωρισιμότητα. Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι ψηφίζουν πρώτα τους ανθρώπους που προβάλλονται από την τηλεόραση και τους επώνυμους καλλιτέχνες.

Υπάρχουν και κάποιοι που δημοσιοποιούν την ευλογία που έχουν πάρει από κάποιον ή κάποιους γέροντες στους οποίους έχουν απευθυνθεί και τους έχουν ενημερώσει για τις καλές τους προθέσεις, για να πείσουν τους απλούς χριστιανούς ότι αυτοί είναι οι ευλογημένοι από το Θεό να σώσουν την πατρίδα! Μα αν είναι τόσο καλοί όσο νομίζουν τι χρειάζονται την άνωθεν μαρτυρία; Μήπως αν αυτοί αποτύχουν δεν θα εκθέσουν και τους γέροντες τα ονόματα των οποίων χρησιμοποίησαν; Λίγη διάκριση δεν βλάπτει!

Όλους τους ανωτέρω, όσοι έχουν γνώσεις και πνευματική διάκριση μπορούν εύκολα να τους αντιληφθούν. Για τον μέσο Έλληνα πολίτη όμως αυτό είναι δύσκολο.

Αυτοί όσες φορές χρειάζονται θα στηρίξουν ανοιχτά το σύστημα εξουσίας διαπράττοντας την γνωστή πολιτική κυβίστηση αφού αυτός ήταν από την αρχή ο σκοπός τους δηλαδή η διαιώνιση του υπάρχοντος συστήματος εξουσίας. Αυτό ήδη θα έχει φροντίσει για τους αντικαταστάτες τους. Τα ψάρια δυστυχώς τσιμπάνε συνέχεια με το ίδιο δόλωμα!

Υπάρχουν όμως και άλλα πιόνια του συστήματος. Αυτά μπορεί να μην έχουν την προβολή των πρώτων, όμως είτε μικραίνουν την πολιτική πίττα είτε σαμποτάρουν τις υγιείς πατριωτικές κινήσεις για να μην δημιουργηθεί και αναπτυχθεί κάτι αληθινά πατριωτικό.

Πέρα από τους δούρειους ίππους που δημιουργούν κόμματα για την εξυπηρέτηση του σιωνιστικού συστήματος, μεγάλο κακό κάνουν και οι ξέμπαρκοι πατριώτες πολιτευτές. Αυτοί αναπτύσσουν κάποια πολιτική δράση κυρίως μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυνηγούν την ευκαιρία μήπως και πηδήξουν στην βάρκα που θα τους βάλει στη βουλή. Δεν ξεκινάνε από το μηδέν να δημιουργήσουν κάτι με την αξία τους αλλά περιμένουν να δουν ποιος από τους νέους σωτήρες έχει χρήματα και μπορεί να δημιουργήσει μια δυναμική εισόδου στη βουλή και τότε πρόθυμοι συντάσσονται με το κόμμα αυτό για να σώσουν την πατρίδα.

Ο δεύτερος, είναι η αλλοίωση της πατριωτικής ιδεολογίας και της ορθόδοξης πίστης. Χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό η μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι αιρέσεις. Είναι π.χ. πιο εύκολο να οδηγήσεις ένα χριστιανό στην αίρεση παραφράζοντας τα λόγια του Ευαγγελίου, παρά να καταφέρεις να τον αλλαξοπιστήσεις. Μεγάλη είναι η συνδρομή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με ένα δίκτυο πρακτόρων να δραστηριοποιούνται για το σκοπό αυτό. Να σημειώσω εδώ ότι π.χ. με ψεύτικα πατριωτικά προφίλ στο fb πέρα από τους πράκτορες άλλων μυστικών υπηρεσιών, δραστηριοποιούνται και πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ. Δημιουργούν με την προπαγάνδα μια άλλη έννοια της πατρίδας και παράλληλα προσπαθούν να μεταβάλλουν τον ορθόδοξο Έλληνα πατριώτη σε εθνικιστή ή σε "σκέτο" πατριώτη γιατί τότε ο δρόμος της παραπλάνησης και του προσηλυτισμού του είναι ανοιχτός. Είναι γνωστό ότι εθνικισμός ως κίνημα και όχι ως έννοια είναι αλληλέγγυα δοχεία με τον σιωνισμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα εθνικιστικά τάγματα της Ουκρανίας και το πως χρησιμοποιήθηκαν αυτά για την υλοποίηση των σιωνιστικών σχεδίων. Το σιωνιστικό σύστημα εξουσίας βρίσκει τα πιο εύκολα θύματά του στους πωρωμένους, τους αποβλακωμένους, τους εγωιστές, τους άθεους, τους αιρετικούς και τους ανώμαλους.

Η ορθοδοξία είναι η ρίζα που θρέφει την Ελλάδα αλλά και δημιουργεί πραγματικούς πατριώτες. Όλοι αυτοί που θέλουν την καταστροφή της πατρίδας προσπαθούν να δημιουργήσουν "πατριώτες" που δεν θα είναι ορθόδοξοι. Επειδή όμως αυτό για ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού δεν είναι εύκολα υλοποιήσιμο, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη επαρκούς ορθόδοξης γνώσης και παιδείας κυρίως της ελληνικής νεολαίας, δημιουργούν μια νέα θρησκεία αναμιγνύοντας τον Χριστό με τους εξωγήινους και την ελληνική μυθολογία. Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι πολλά άτομα που προβάλουν τον δώδεκαθεϊσμό στη χώρα μας έχουν την έδρα τους στην Αυστραλία, την Βόρεια Αμερική και την Αγγλία.

Η σωτηρία της πατρίδας απαιτεί ικανή ομάδα εξουσίας. Αλλοιώνοντας την πίστη και την πατριωτική ιδεολογία υποβιβάζεις το πνευματικό επίπεδο των Ελλήνων πατριωτών για να μην μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε αντίσταση από τον χώρο αυτό αλλά και οι όποιες υποκινούμενες από ξένα κέντρα αντιδράσεις υπάρξουν, αυτές να χρησιμοποιηθούν για την αποσταθεροποίηση και την καταστροφή της πατρίδας μας, στο πρότυπο των έγχρωμων επαναστάσεων, τύπου "αραβικής άνοιξης".

Προσοχή! Διάφορες πατριωτικές κινήσεις που εμφανίζονται δήθεν ακομμάτιστες και που στοχεύουν στην άναρχη ανάληψη της εξουσίας θέτοντας ως προμετωπίδα συντάγματα, εθνοσυνελεύσεις ή άλλα παρόμοια πυροτεχνήματα είναι χτυπήματα αντιπερισπασμού με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του λαού και την πλήρη διάλυση της χώρας από τον εχθρό.

Είναι διάχυτη η επιθυμία στον απλό ελληνικό λαό η ένωση του πατριωτικού χώρου προ του κινδύνου του αφανισμού του ελληνικού έθνους και της πατρίδας. Και εδώ όμως οι δούρειοι ίπποι βάζουν το χεράκι τους! Έτσι αντί να έχουμε μια ενωτική πρωτοβουλία έχουμε πολλές και όλες απαιτούν από τις άλλες να ενταχθούν κάτω από τη δική τους σκέπη. Γιατί άραγε; Είναι θέμα αρχηγικό; Ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι θέλουν να καπελώσουν την προσπάθεια και να την οδηγήσουν με ασφάλεια στην αγκαλιά του συστήματος.

Εμείς ως "Εθνεγερσία" έχουμε ταχθεί από την αρχή υπέρ της ενώσεως του πατριωτικού χώρου με καθαρούς κανόνες. Κάθε κόμμα διατηρεί την αυτοτέλεια του και δημιουργείται ενωτικό ψηφοδέλτιο. Και πάνω σε αυτήν τη κατεύθυνση κινούμαστε.

Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει απλώς. Βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Από τους επώνυμους, τα πιόνια και τους περιπλανώμενους πατριώτες δεν μπορεί να προκύψει τίποτα το καλό. Όσοι Έλληνες αντιλαμβάνονται τα παραπάνω πρέπει να αφήσουν το σύνδρομο του "λαθρεπιβάτη" και να μπουν ενεργά ως στελέχη στον αγώνα. Το "αντιλαμβάνομαι την κατάσταση αλλά περιμένω από άλλους να με σώσουν", ή "ας θυσιαστούν οι άλλοι για να σώσουν και μένα" δεν ισχύει πια γιατί πλέον δεν υπάρχουν "οι άλλοι" να μας σώσουν.

Ηλίας Ευαγγελόπουλος

Οικονομολόγος

Αντιπρόεδρος "Εθνεγερσίας"