ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΙΒΛΙΟ

2021-12-19

Το πόνημα "ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ", Δ' έκδοση, του αείμνηστου Στρατηγού Γεωργίου Αϋφαντή , είναι το τελευταίο του έργο, το οποίο επανέκδωσε λίγες ημέρες πριν τον αιφνίδιο θάνατό του.

Εγγράφει στο Παραδείσι, το καλοκαίρι του 2012 και ήταν όχι απλώς προφητικό για τα γεγονότα που θα ακολουθούσαν, αλλά είναι και ο φάρος για την αφύπνιση της ανθρωπότητας και την ανάταση της από τον θάνατο που την οδηγεί το Κεφάλαιο και οι λίγες Οικογένειες που το απαρτίζουν.

Αναπτύσσει με λεπτομερή ιστορικά γεγονότα, τον τελικό σκοπό των εξουσιαστών, που είναι η επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και την μέθοδο της ΑΠΑΤΗΣ που χρησιμοποίησαν για να το πετύχουν.

Επειδή βρισκόμαστε στην τελική φάση της υλοποίησης των σχεδίων τους, θα πρέπει να κατανοήσουμε πως η Σωτηρία μας, αρχίζει με την γνώση της Αλήθειας, την οποία εντέχνως μας την έκρυψαν οι εξουσιαστές και τον αγώνα για την ελευθερία μας και τα ιδανικά των προγόνων μας. Κατάφεραν να διαβρώσουν τις αξίες και τα ιδανικά όχι μόνο της κοινωνίας μας, αλλά ολόκληρου του κόσμου:

1. Ελέγχοντας τις θρησκείες των λαών.

2. Οργανώνοντας με δικά τους έξοδα τον πόλεμο κατά του εαυτού τους (του Κεφαλαίου) με εκατομμύρια νεκρούς, καλλιεργώντας το άσπονδο μίσος της εργατικής και μεσαίας τάξης εναντίον των.

3. Εδραίωσαν το κοινοβουλευτικό σύστημα, για να μην μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει, με αποτέλεσμα το Κεφάλαιο να μπορεί να εκμεταλλεύεται απάνθρωπα τις κοινωνίες, υποχρεώνοντας της να το προσκυνούν.

4. Για να μην είναι κανένα Έθνος ελεύθερο, δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να τα κρατάνε αιχμάλωτα και να μην μπορούν να σπάσουν τα δεσμά τους.

5. Για να κυβερνούν τους λαούς, δημιούργησαν επαναστάσεις, χρησιμοποιώντας τους φτωχούς και του φιλόδοξους, τάζοντας τους εξουσία. Με τον τρόπο αυτό μας κυβερνούν για εκατοντάδες χρόνια.

6. Επιλέγουν και επιβάλλουν τους ηγέτες μας.

7. Δημιουργούν πολέμους και οδηγούν τους ανθρώπους στη μετανάστευση αλλοιώνοντας τα έθνη με σκοπό την εγκαθίδρυση της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

8. Η επιστήμη αλλά και όλες οι εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου, αστυνομεύονται και ποδογετούνται, ελέγχονται και αναπτύσσονται στις κατευθύνσεις που εξυπηρετούν και διευκολύνουν την παγκοσμιοποίηση.

Σημείωση: Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το βιβλίο μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 3836802, 694 450 5807. Υπεύθυνος: Γεωργιλάς Δημήτριος. 

Περιορισμένα αντίτυπα.