Ξύπνα τώρα για να γλιτώσεις από όσα σχεδιάζουν, γιατί κατόπιν εορτής και να πεις «πως με αποκοίμισαν οι κερατάδες», θα είναι αργά για δάκρυα!

2021-11-09

Μία περίεργη θύελλα χτυπάει την κοινωνία και σταματημό δεν έχει. Γκρεμίζει την οικονομία, διαλύει την κοινωνία, δεν υπακούει στο Σύνταγμα και τους διεθνείς νόμους. Παντού ο φόβος και η τρομοκρατία με τη συνδρομή των ΜΜΕ και όλα δείχνουν να είναι εκτός ελέγχου, δίχως φρένα φορτηγού στην κατηφόρα!

Και επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία, ποιός - ποιοί και γιατί δημιουργούν αυτή την κατάσταση; Θα μπορέσουν να οδηγήσουν την κατάσταση χωρίς το σκηνικό προπαγάνδας εκεί που ήθελαν και κατά πόσο η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη; Μήπως η έκρηξη είναι κοντά; Το σίγουρο είναι πως αυτό δεν μπορεί να πάει άλλο. Όλα οδηγούν σε μια ιστορική αναμέτρηση μεταξύ ελευθερίας του ανθρώπου και σε αυτούς που θέλουν τον άνθρωπο ελεγχόμενο και δούλο. Πού θα οδηγήσει αυτό που έρχεται, ουδείς γνωρίζει.

Με δεδομένο οι κυβερνήσεις να υπηρετούν την «παγκόσμια αρχή» και όχι τις συνταγματικές ελευθερίες και τον άνθρωπο, οι πολιτικοί να παριστάνουν τους γιατρούς και οι γιατροί να υπηρετούν πολιτικο-κομματικές γραμμές που τις βαφτίζουν «επιστημονική άποψη», πόσο αυτό μπορεί να κρατήσει την έκρηξη που έρχεται; Πόσο μπορεί να περνάει ακόμα η παραπληροφόρηση των «στρατευμένων» δημοσιογράφων και ακόμα χειρότερα, των «στρατευμένων» ιεραρχών;

Φτώχεια και αδικία παντού και καμιά φωνή διαμαρτυρίας για το παγκόσμιο οικονομικό έγκλημα, με τον μανδύα της υγειονομικής προστασίας, που δήθεν όλα γίνονται για το καλό της ανθρωπότητας!

Για να γίνουμε πιο σαφείς, χωρίς να παραγνωρίζουμε πως υπάρχει το πρόβλημα αυτού του περίεργου ιού, η προπαγάνδα που ασκείται για το «μπόλιασμα» είναι πρωτοφανής. Μια πανδημία αυταρχισμού και να θέλουν να μας σώσουν με μια σύριγγα, όταν ποτέ δεν ήταν φιλάνθρωποι!

Είναι γεγονός πως το χρήμα είναι αυτό που διαφθείρει συνειδήσεις και αυτοί που το κατέχουν δεν είναι τσιγκούνηδες στη διαφθορά συνειδήσεων.

Αν ήθελαν οι κυβερνήσεις να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την περίεργη κατάσταση, θα τολμούσαν να δώσουν την απάντηση σε ένα και μοναδικό ερώτημα «ποιος, από πού και γιατί κατασκεύασε τον κορονοϊό». Από κάθε πολιτικό χώρο, δεξιό ή αριστερό, δεν άνοιξε στόμα να ζητήσει απάντηση στο ερώτημα. Γιατί αυτή η σιωπή και γιατί διαπρεπείς επιστήμονες που εκφράζουν άλλες απόψεις περί υποχρεωτικού εμβολιασμού περιθωριοποιούνται, λοιδορούνται και αποκλείονται από τα ΜΜΕ; Γιατί, αντί να στηριχθεί το δημόσιο σύστημα υγείας και να φέρουν τα μοναδικά μονοκλωνικά αντισώματα - φάρμακα άμεσης θεραπείας, εκβιάζουν για τα επικίνδυνα «μπολιάσματα» και κρύβουν τις παρενέργειες και τους θανάτους από αυτά; Κανείς δεν λέει πως δεν υπάρχει το πρόβλημα, αλλά γιατί τόσα ψεύδη και εκβιασμοί προς συγκεκριμένη κατεύθυνση; Γίνονται όλα για τον πλουτισμό των πολυεθνικών φαρμάκου ή υπάρχει και άλλος λόγος;

Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Γ.Α. Λεονταρίτης λέει πως «πίσω από την πανδημία του κορονοϊού κρύβεται η πανδημία του αυταρχισμού. Είναι η παγκόσμια δικτατορία, που για να φτάσει στον τελικό της στόχο, την παγκοσμιοποίηση, θα τρομοκρατεί τους πολίτες. Απώτερος σκοπός, μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα καταργήσει την εθνική ανεξαρτησία των χωρών, θα μεταβάλει τους ανθρώπους σε ζόμπι και οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι του «ιερατείου» θα εγκαθιδρύσουν τον παγκόσμιο φασισμό».

Η κυρία Μπενάκη πριν λίγα χρόνια κάτι ανάλογο δεν έλεγε;

Ακόμα και η Διεθνής Αμνηστία στιγματίζει αυτό το φαινόμενο και αναφέρεται στις ανελεύθερες κυβερνητικές πρακτικές που επιβλήθηκαν στον καιρό της κατασκευασμένης πανδημίας. Επισημαίνει την τρομοκράτηση δημοσιογράφων, επιστημόνων και κάθε ελεύθερης φωνής. Η Διεθνής Αμνηστία σε έκθεσή της στις 19 Οκτωβρίου καταγγέλλει τη φίμωση των ΜΜΕ, σε συνδυασμό με την παραπληροφόρηση γύρω από τον covid. Το «πακέτο Πέτσα» είναι απόδειξη της χειραγώγησης των ΜΜΕ!

Κανείς δεν λέει πως δεν υπάρχει το πρόβλημα, όμως αυτό δεν λύνεται με την προπαγάνδα και τον αυταρχισμό. Ας ξεκινήσουν με το «ποιός, από πού και γιατί κατασκεύασε τον κορονοϊό». Να σπάσουν τη σιωπή της δημιουργίας του προβλήματος. Τα άλλα μετά είναι εύκολα.

Διαμαντής Θ. Βαχτσιαβάνος