ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Αγαπητά μέλη, υποστηρικτές, φίλες και φίλοι, η "Εθνεγερσία" ως πολιτικό κόμμα του ελληνικού λαού και του έθνους όπως είναι φυσικό δεν πρόκειται ποτέ να έχει την οποιαδήποτε οικονομική στήριξη από το εγχώριο και διεθνές κεφάλαιο. Αυτά στηρίζουν τα συστημικά κόμματα και τους δορυφόρους τους.

Επομένως για να μπορούμε να δίνουμε το παρόν στις πολιτικές μάχες αλλά και να καταστούμε ένα κόμμα ικανό να ανατρέψει την υφιστάμενη ανθελληνική και αρνητική πολιτική κατάσταση στην πατρίδας μας αλλά και να ασκήσει την διακυβέρνησή της για το καλό του έθνους και της Ελλάδας απαιτείται η ελάχιστη οικονομική στήριξη όλων μας.

Όσες και όσοι, Ελληνίδες, Έλληνες και φιλέλληνες θέλουν να βοηθήσουν ακόμα και με ένα συμβολικό ποσό μπορούν να το κάνουν καταθέτοντάς το στον πιο κάτω λογαριασμό που τηρείται στην τράπεζα  Attica Bank.

ΙΒΑΝ: GR 79 0160 8870 0000 0008 5021 061

BIC: ATTIGRAA

Τo σχετικό παραστατικό κατάθεσης στην Τράπεζα σας παρακαλούμε σε μορφή pdf να τo αποστείλετε στο email:  paneethnegersia@gmail.com

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Με κάθε οικονομική ενίσχυση από είκοσι ευρώ και πάνω ο χορηγός του κόμματος λαμβάνει δωρεάν το καινούργιο βιβλίο του αείμνηστου στρατηγού Γεωργίου Αϋφαντή "Οι Μεγάλες Απάτες", Δ' έκδοση.  

Ενημέρωση: Το ποσό της δαπάνης για την χρηματοδότηση πολιτικού κόμματος, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 19 του ν. 4172/2013, η οποία προστέθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 45 του ν. 4472/2017, σε ποσοστό 20% εκπίπτει από το φόρο, με την προϋπόθεση ότι αυτό υπερβεί στη διάρκεια του φορολογικού έτους τα εκατό (100) ευρώ.

Η ιδιωτική χρηματοδότηση πολιτικού κόμματος από το ίδιο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια του ίδιου έτους δεν επιτρέπεται να υπερβεί το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

Για την ιδιωτική χρηματοδότηση εφαρμόζονται οι διατάξεις των άρθρων του ν. 3023/2002, όπως ισχύουν, για τον έλεγχο των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους οι χρηματοδότες του κόμματος προτρέπονται να απευθύνονται στον προσωπικό τους λογιστή.